måndag 9 juni 2008

Permis

Natten till tisdagen hade varit lugn så när kl var 12 tyckte personalen att vi kunde förbereda oss på eftermiddagspermis :) Morfar och moster skulle komma och hälsa på oss och bjuda på middag så det passade ju perfekt. Vi packade allt vi behövde och gick högtidligt ut i solskenet. Helt underbart, visst hade vi med oss massa mediciner och vi fick inte gå så långt och komma tillbaka senast halv åtta men vilken frihetskänsla att få komma ut.


Elliot är oförskämt pigg efter operationen, det är fantastiskt att se hur fort en del barn är på benen igen. Alla hans värden ligger på topp och han behöver ha mediciner ett tag för att inte ha ont men annars är han sig själv. Det är obehagligt att lyfta honom men han verkar inte ha särskilt ont av såret. Han börjar ta sig upp från liggande till sittande och han kastar leksakerna över hela rummet samtidigt som han gapskrattar.


Grabbarna går i skolan mellan 9-10 varje morgon, dom gillar dom här skoldagarna och vill gärna införa samma tider hemma i skolan. Efter skolan kom Lilla My till lekterapin och pysslade lite med barnen. När vi gick upp till huset var det "Husfika", dvs alla bjöds på dricka, kaffe och glass. På torsdag morgon bjuder McDonalds på frukost i huset - har jag sagt att grabbarna stortrivs här!??!!Under kvällen var det en liten avskedsmiddag för familjen Älg som ska åka hem efter att ha bott här i sex månader. Jag satt på avdelningen med Elliot till klockan 22 men eftersom han inte gjorde någon som helst tendens till att somna så skickade nattpersonalen hem mig. Jag hann vara med en stund på avskedsmiddagen och fick till och med i mig 2 glas vin :)Inga kommentarer: