måndag 9 juni 2008

20 maj = Hjärtoperation!

På Elliots födelsedag gick telefonen varm här hemma. Först ringde vår ortoped, AnnCharlott, och meddelade att nästa fotoperation kommer att ske till hösten. Några timmar senare ringde hjärtavdelningen och hälsade oss välkomna den 19 maj för ett nytt inskrivningsförsök.
Inte riktigt vad som stod på Elliots önskelista men det är ändå skönt att kunna planera lite framåt igen. Nu får vi forhoppningsvis hela sommarlovet ledigt, det betyder mycket för dom stora grabbarna.
Vi har faktiskt inte funderat lika mycket på operationen den här gången, känslorna hinner nog ifatt oss när vi packar bilen och är på väg. Allt känns lite lugnare, vi har fått boende på Ronald McDonald Hus och sektionssköterskan sa att det lugnat sig på avdelningen. Naturligtvis finns inga garantier, tyvärr så föds ju sjuka barn hela tiden :(
Det märks att Elliot varit frisk ett tag nu och att han kunnat lägga sina krafter på att utvecklas istället för att bli frisk.Han har blivit en jätteaktiv 1-åring. Han har lärt sig att resa sig från liggande till sittande nu. Han kan klappa händerna och vinka, och varje framsteg firas som ett OS-guld av mäkta stolta föräldrar och syskon!!!

Inga kommentarer: