måndag 16 juni 2008

Lillprinsens nya skor

Idag tog vi en tur till ortopedtekniska i Göteborg. Elliots nya nattskena var färdig och han fick prova nya skor. Riktiga skor!! Inte specialgjutna till honom utan riktiga sandaler - i storlek 16!

Lite stora var dom kanske men dom var hur fina som helst. Wow, vad stolt han är över skorna :)När skenan var injusterad åkte vi till Östra så AnnCharlott fick kolla på fötterna. Vecka 31 ska vi tillbaka och göra en ny röntgen. När sommaren är slut ska foten opereras så fort det blir möjligt. Som tur är slipper vi köa för IVA-plats då, efter den operationen räcker det med en plats på uppvaket, tack och lov!Dagens lunch intog vi på Ronald med våra vänner Familjen Bläckfisk. Fikat efter maten bjöd Familjen Känguru på. Visst är det kul att se dom igen men jag önskar att omständigheterna hade varit annorlunda.

4 kommentarer:

Imsavimsa sa...

Hej! Hittade hit via Frejas sida. Jag har en pojke som är lite äldre än din lillprins. Vår son är född i mars 07 och har också hjärtfel och ett medfött syndrom (sannolikt Noonans). Han är opererad 6 gånger, 1 gång för ljumskbråck, 1 hjärtop, 1 diafragmaop, 3 mag- och tarmop.

Känner igen mig i mycket av "vardagen" med ett sjukt barn.

Kram!

PS. Brukar du skriva på AFF?

Prinsmamman sa...

Hej imsavimsa!

Jag brukar hålla till på hjärtebarnsgruppen, klumpfot, kromosomfel och vårdbidragsgrupperna mest :)

Vi har följt era olika resor under det senaste året men ibland tar jag paus från alla grupper och nu har jag inte läst på länge. Jag har försökt att fokusera på Elliots operation istället men snart så ska jag nog vara uppdaterad igen.

Kram!

Josefine sa...

tjenna!
Det är skönt att ni har kommit till blogspot - jag fattade inte den andra riktigt!

Det var skoj att luncha härrom dagen - men nästa gång får ni förvarna lite!

ha det gott

Prinsmamman sa...

Förvarna!!???! Om du läser i kommentarerna i din blogg så skrev jag den 9 juni att vi skulle komma till Gbg ;)
Ok, här kommer nästa förvarning!! Måndag v 31 ska vi till röntgen och ortopeden på fm. Är ni lediga för lunch den dagen?? Vi är klara vid 12-tiden.
osa senast v 30 :)

Hoppas ni fick en fin 1/2 årsdag med Freja igår!!!

Massor av kramar!!!