måndag 17 november 2008

Inskrivning och incheckning avklarat

Inskrivningssamtal och narkosbedömning gick hyfsat smidigt, ultraljud på hjärtat hoppade vi över och papperna från det senaste vi gjorde i Uddevalla faxades hit istället.
Sköterskan frågade om vi skulle åka hem över natten och jag förklarade att vi hade tänkt bo på Apple. Här började problemen!
Landstinget hade blivit hårdare i sina bedömningar och om man bor i Västra Götaland så får man inte längre övernatta på deras bekostnad.
Dom tre senaste gångerna ( även i september ) vi varit på väg hit har jag blivit uppmanad att boka hotell Apple i god tid före operation men denna gången gällde nya regler, vi skulle tydligen tvingas köra hem igen. Jag hoppas att jag inte sa vad jag tänkte men jag tror att jag uttryckte min besvikelse ganska tydligt.

Efter lite överläggning på avdelningen så kom vår sköterska och sa att det fanns ett rum på Ronald McDonald om vi kunde tänka oss det istället. Jag skulle gissa på att jag hade ansiktsuttryck som en fågelholk men det handlade om att avdelningen inte ville betala för oss. Räkningarna för Ronald skickades inte till samma ställe och för vår del är ju Ronald 100 ggr bättre.

Denna gången är vi familjen Val. Grabbarna är överlyckliga över att vara tillbaka här igen.
Elliot sover helt utmattad i spjälsängen, han ville inte ens ha välling innan han somnade.

Han ska fasta efter klockan 05 imorgon och vi ska vara på avdelningen klockan 08 så förhoppningsvis blir han opererad tidigt.

Nu vill grabbarna låna min dator för att se på film så det är nog bäst jag backar nu :)

5 kommentarer:

Titti sa...

Hej hej!
Skönt att ni slapp åka hem och härligt att ni fick plats på Ronald!
Hoppas allt går snabbt och bra imorgon!
Stor kram från oss!

Sofia sa...

Vilken lyx! Valen var vårt rum i över en månad. Där sover man gott :).
Lycka till imorgon, kram!

Sofia

Freja sa...

Heja Elliot!

Hannah sa...

Skönt att ni fick bo på Ronald!! Lycka till!!!

Imsavimsa sa...

Tur i oturen kanske man kan säga? Skönt att få bo på Ronald i stället!