tisdag 18 november 2008

Grabben är enorm under midjan ;)

Klockan 1 ringde uppvaket och ville vi skulle komma upp. Operationen hade gått strålande, istället för att göra ett stort snitt längs med hela foten så gjorde man två mindre. Ann-Charlott var väldigt nöjd med resultatet och ritade upp för oss hur hon hade gjort. Tyvärr åkte jag ifrån kamerakabeln hemma så jag får lägga in korten när vi kommit hem igen, men då ska ni få se bilden hon ritat :)

Elliot fick ganska mycket "sovmedicin" så han har sovit gott och länge men nu börjar han att vakna till. Morfinet fungerar bra och han verkar inte ha ont alls ( bara groggy ).

Han har fått massa saft men så fort han piggnar till ordentligt så kommer han att kräva mat, vi vet av erfarenhet att narkos väcker aptiten på honom :)

När jag lyfte på täcket och fick se gipset så insåg jag att jag måste köpa nya byxor igen. Han har 74 på höger ben och jag är tveksam till att byxorna jag köpt i 86 kommer att passa över gipset. Gipset är enormt!

Med lite tur så finns det lediga rum på avdelningen så vi slipper dela under natten, just nu bor vi med ett högljutt litet charmtroll och jag tror vi skulle få svårt att sova allihop.

Troligtvis får vi åka hem på torsdag det beror lite på hur han reagerar när dom minskar morfinet. Just nu spelar det ingen roll, operationen är över och vi bor på Ronald, vi klarar nog av en natt till.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Va gott att höra att allt har gått bra!!!
Han e så tapper er lille prins! ;)
Heja Elliot!
Kram

Titti sa...

Vad skönt att det gick bra!
Pussa honom från oss!
Kram

Sofia sa...

Härligt att höra att allt gått bra! Skönt att ha det gjort äntligen. Hoppas att lilleman slipper ha ont!

Många kramar!

Sofia sa...

Härligt att höra att allt gått bra! Skönt att ha det gjort äntligen. Hoppas att lilleman slipper ha ont!

Många kramar!

Imsavimsa sa...

Vad skönt att allt gått bra! Alltid oroligt med operationer och sövning, helst skulle man bli sövd själv med. Hoppas han slipper värken snart och att ni får packa och åka hem. *kram*