måndag 15 december 2008

Nu var det dags igen... :(

Ja, så sitter man här med dåligt samvete och ett barn med förkylning som har svårt att få luft.

I lördags var vi på julmarknad och fikade på ett knökfullt cafe och igår var vi på 5-årskalas. Varje gång vi vistas bland mycket folk så ringer varningsklockorna i huvudet, klarar Elliot detta?
Var ska man dra gränsen? I 1 1/2 år har vi varit hemma och försökt undvika alla "risksituationer".
Jag vet ju att vi inte kan isolera oss totalt och efter hjärtoperationen så tycker vi att han motstår infektioner lite bättre. Men just nu känns det som om Elliot får betala priset för att vi hade en trevlig helg...

Maken är på väg hem från jobbet med bilen och våran hjärtebarnssköterska är informerad och väntar på oss på barnmottagningen. Nu ska vi åka till sjukhuset och inhalera och hoppas att det ska hjälpa honom. Mellanprinsen som också är hemma med förkylning får åka med lillebror till doktorn idag.
Sist vi var inne hjälpte inte inhalationerna så vi blev inlagda över natten så håll nu tummarna för att vi ska slippa det den här gången.

4 kommentarer:

Hannah sa...

Vi har en sån som Elis kan inhalera i hemma. Pulmicort och airomir. En är vidgande den andra läkande. Det har funkat jättebra. Men det kanske ni har provat? Hoppas på att ni inte blir kvar där!!

Prinsmamman sa...

Hej Hannah!

Vi har också Airomir och Pulmicort ( och Singulair ) men det räcker inte tyvärr. Förra hösten hade han luftvägsinfektion från sept till mars så vi är vana att åka in emellanåt men efter hjärtoperationen har det faktiskt varit bättre.
Blir Elis uppspelt när han får Airomir?

Kram

Hannah sa...

Vet inte riktigt om jag tyckte att han blev uppspelt, har tyckt att han varit rätt uppspelt typ jämt, tills nu då han faktiskt kan sitta still och läsa en bok och så :-)Nu har han inte inhalerat sen i Maj och jag tror det va pollen som han reagerade på, verkar som det där med att han blev "trång" eller om det va förkylningsastma har vuxit bort, peppar,peppar.

Ta inte illa upp nu men tyckte ditt inlägg med att jaga Elliot med tvättlappar i badrummet va hysteriskt kul på ngt sätt (förstår att det inte är det) men det va så kul skrivet så jag går tillbaka och läser det om och om igen :-) Sorry!!! :-)

Prinsmamman sa...

Nejdå, jag tar inte illa upp :) Jag kommer nog snart att kunna skratta åt det, hoppas bara Elliot känner på samma sätt :)