måndag 15 december 2008

Hemma!

Läkaren lyssnade lite på Elliot och konstaterade att hans besvär satt långt upp i luftvägarna den här gången. Vanligtvis så sitter tätheten lite längre ner i men eftersom han fått Airomir och Pulmicort hemma så var det svårt för honom att avgöra hur tät han egentligen var.
Elliot är inte särskilt rolig när han fått Airomir, han blir helt superspeedad!!

För ett år sen höjde en läkare dosen till max när en infektion inte ville ge sig. Vi hann aldrig ge honom så mycket utan vi fick åka till akuten med honom. Elliot låg på golvet och dunkade armar, ben och huvud i golvet allt vad han orkade. Då var han ju inte hjärtopererad så vi blev oroliga för hur hjärtat skulle reagera, men han lugnade sig efter några timmar.

Idag kunde läkaren inte hålla sig för skratt när han såg Elliot fara runt på golvet. Eftersom allt verkade peka mot krupp så blev resultatet att vi fick åka hem och fortsätta med dom medicinerna som vi har. Vi slapp att inhalera eftersom han ändå fått så pass med medicin hemma. Lite konstigt tyckte vi nog men samtidigt glada för att slippa göra honom ännu mer speedad.
Nu blir det antagligen till att ta nattpromenader varvat med "ångbad" i badrummet igen, vi som trodde vi var klara med det när Storprinsen fyllde åtta år.

Inga kommentarer: