måndag 8 december 2008

19 månader med klumpfot


Jag har försökt att sätta ihop ett litet bildspel över allt som hänt med Elliots fötter fram till idag. Ingenting blev som jag tänkt mig men om du vill titta på resultatet så ligger det under bloggens sammanfattning i höger spalt. Klickar du på kortet blir det större och bildtexten syns (teknikens under!).

Spana in dom här nya ortopediska vinterkängor som kom på posten häromdagen, jättesnygga :)! Ser ut som vilka kängors om helst! Nu väntar vi bara på att ta av gipset så han kan få prova dom.

6 kommentarer:

Cinsaga sa...

Kikar in via Barbamorsans blogg. Vilken ursöt liten kämpe ni har !!!

Barbamorsan sa...

Jaa de var ju jättefina! Det bådar gott för oss :)

Barbamorsan sa...

Tack för dina bildspel, det är både med glädje o sorg jag tittar o läser. Kul att få att få se vad som komma skall för oss. Kram

Prinsmamman sa...

Hej Cinsaga!
Vad kul att du hittat hit. Jag blev jätteglad när jag hittade Barbamorsans blogg, det är kul att följa någon mer med klumpfot. Jag kikade lite på dina guldklimpar också, ska läsa lite bättre när jag får en stund över.

Barbamorsan; Du behöver säkert inte oroa dig, Elliot har "gravt atypiska" klumpfötter som kräver väldigt mycket arbete. Din lillprins fötter är förhoppningsvis mycket lättare att justera. Vad har läkarna sagt?

/Kram

Barbamorsan sa...

Läkarna säger inte så mycket. De såg på operationen att han var av den stelare typen och vi skulle behöva gipsa lite längre än tänkt, så vi får se.

Imsavimsa sa...

Det var väldigt fint med bildspelet. Dom var ju så söta fötterna när han föddes, lite knasiga som du säger. Kram!