torsdag 21 januari 2010

Glöm inte rösta!!

När Elliot föddes och vi fick beskedet att han hade 22q11 så startade en ny period i våra liv.
22q11??, skojar dom?? Downs syndrom hade man ju lite koll på men 22q11-deletionssyndrom var rena grekiskan för oss. Läkaren fick ge oss namnet på ett papper och vi fick börja söka information på internet för att få ett hum om vad det handlade om. Att leta diagnoser på internet är inget som jag rekommenderar någon. Tyvärr så kan det vara enda alternativet när det gäller sällsynta diagnoser. Men mitt ibland alla skrämmande, främmande sidor så fanns det en blogg som gav oss hopp.Den var förvisso under uppbyggnad, men jag hängde på och tog till mig allt som skrevs så gott jag nu kunde. Mitt i vårt totala vardagskaos så visade det sig att det finns en liten kille bara 10 mil bort, som är ungefär två år äldre än Elliot, med 22q11 och som också väntade på hjärtoperation.
Det är svårt att förklara med några få ord vad den här bloggen har betytt för oss under de här åren men jag rekommenderar alla som inte har läst Heja Abbe att göra det.

Heja Abbe är nominerad till Aftonbladets Stora bloggpris.
När Abbes pappa fick frågan i en intervju, vilka tre taggar han använder för mycket så svarade han; oro, 22q11, operation.
Jag blev alldeles tårögd, för precis så skulle jag vilja sammanfatta vår vardag.

Om du vill läsa Heja Abbe bloggen så klickar du här.
Om du vill rösta på Heja Abbe bloggen i Stora Bloggpriset så klickar du här.

5 kommentarer:

www.lenalarssons.blogg.se sa...

Åhhh gud nu gråter jag för det vildaste här framför skärmen vid köksbordet. Jag kan aldrig säga att jag förstår vad Ni går igenom varje dag, men du skall veta att jag känner med dig. Vi känner ju inte varandra så bra, men det lilla jag har sett så verkar Ni vara fantastiska hela högen. Tänker på Er ofta skall du veta och skall genast kika in på Hejja Abbe:s blogg och läsa lite.

Massa megastora kramar L.

www.lenalarssons.blogg.se sa...

NU har jag röstat med förresten!! =)

Prinsmamman sa...

Tack Lena!
Vänta bara tills du får träffa det lilla yrvädret. Vi kommer ligga lågt nu innan operationen men när benen väl är gipsade så kanske han till och med kan följa med till fotbollsträningen - och sitta still ;)

Kram

smulgubbe sa...

Hejar givetvis på Abbe. Alla dagar. Kan inte se att någon annan förtjänar det här lika mycket som han.

donna sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色