tisdag 26 januari 2010

Status quo ante bellum

Glöm allt vi har sagt om operation, det blir ingen nästa vecka!
Det sista som blivit sagt är att vi ska börja om med veckogipsningar -igen!

Innan vi åkte hem från bb förklarade en ortoped att Elliots fötter skulle gipsas 6-8 veckor och att det ev skulle behövas en operation, sen skulle de vara som vilka fötter som helst. Även om vi inte riktigt trodde att det skulle gå så lätt så kunde vi inte heller tro att det skulle bli så här illa...

Elliots små fötter gipsades i 7 1/2 månad och före två års ålder så hade han gjort 3 fotoperationer som kräver ytterliggare 6 veckor i gips.

Den för dagen aktuella planen innebär att Elliot gipsas på fredag och i kommande sex veckor så ska gipset bytas varje vecka. Ser allt "bra" ut den 9 mars så kan det bli dags för operation och ytterliggare sex veckor i gips. Vi börjar alltså om totalt och behandlar Lillprinsens fötter som man behandlar nyfödda "klumpisar". Om vi håller oss till den här planen så kommer vi hem från operationen lagom till Mellanprinsens 9-årsdag och Elliot blir av med gipsen lagom till sin 3-årsdag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ledsamt att börja om med gipsbehandlingarna! Men jag håller tummarna att det funkar bra för Elliot den här gången! Den lilla tjejen på ortpeden, Ellen, min dotter hon har db-skorna 18 timmar om dygnet nu. Om 1,5 veckor åker skorna av 12 timmar och ska bli jätteskönt!
Som sagt vi håller tummarna för er och hoppas på att allt går vägen! Den lilla tjejen på ortopeden med föäldrar

Prinsmamman sa...

Hejsan!
Det är så kul att du uppdaterar mig om Ellen, och att det går så bra framförallt =)
Vi gillade inte heller skorna, dom var nästan värre än gipsen - och alltid i vägen!!
Vi kommer att vara i Gbg varje vecka ett tag framöver så vi kanske springer på varann igen. Vi kommer att ha önskemål om fredagar men vi får se vad AC säger. Kram på er allihop!!