måndag 25 januari 2010

Späckat schema

Idag var det dags för läkarbesök för Elliot. Vanligtvis så har jag varit iväg på det flesta möten och maken har varit på jobbet. Nu när jag pluggar så är det ofta som jag inte kan åka med utan "delegerar" läkarbesöken till maken. Det känns lite konstigt när man har ett kontrollbehov.

Idag fick Elliot första sprutan av pneumokockvaccineringen -igen!!
Nu hoppas vi att han ska börja bilda antikroppar - igen!!
Men han blev lite sur för på "vår" barnmottagning så brukar han få glass och såpbubblor av sina sköterskor. Förra veckan tog dom ett stick i fingret och han belönades med två (!) glassar så ni kan ju gissa vad han tyckte om att få en hel spruta utan att ens få ett klistermärke som belöning. Som tur är ryckte pappa och farfar in och såg till att han fick en glass tillslut. Det låter kanske som om han är väldigt bortskämd (vilket han antagligen är) men det är så viktigt att läkarbesöken flyter på utan några tråkiga händelser.

Imorgon har jag hemstudier, dvs Elliot ska till specialisttandvården och träffa en sköterska. Hon ska inte göra något särskilt utan vi ska bara komma dit och "träna" lite. Dom är ganska restriktiva mot glass men Elliot älskar tandkräm så det går nästan lika bra som belöning.

På eftermiddagen blir det ett besök till habiliteringen för att prova ut dataprogram till Elliot. Det ska bli riktigt spännande för när han kommer att bli gipsad efter operationen så behöver vi all hjälp med sysselsättning som bara går.
Sa jag att jag skulle hinna plugga också...?!

1 kommentar:

Anonym sa...

Blir lite nyfiken på vad det är för dataprogram Elliot ska få? Kanske nåt för Edwin också?

Och... pust, jag vet vad dagar med hemstudier brukar betyda...

Hoppas allt går bra med gipsning, operation osv...
Kram, Sofia