fredag 29 januari 2010

Gipsad

Att Elliot inte är så förtjust i att gipsas är kanske inte så konstigt. Om vi räknade rätt idag så är detta 30:e gången som han blir gipsad och då har vi inte räknat med alla avgjutningar han gjort för skenorna. Han är definintivt en härdad liten kille.Gipsningen gick ändå ganska bra. Elliot åt kinapuffar och skrek för full hals. Men han skriker inte för att det gör ont utan för han blir förbannad när vi håller honom.

Först gipsades han med kalkgips och sedan förstärktes gipsen med plastgips. Elliot fick välja färger själv. Jag hade kanske inte valt ett blått och ett gult men detta var första gången som Elliot varit stor nog att ha en åsikt i frågan så naturligtvis blev det som han ville =)

Han var på ett strålande humör på hemvägen och lekte tittut i bilen.


Vi fick stanna till i köpcentrat på vägen hem och köpa för stora joggingbyxor och "roliga" strumpor att ha utapå gipset. Elliot köpte en ny bil.
Den röda rullstolen är ny för dagen, den blå hade blivit för liten när gipset kommit på så igår blev det närmast panik för att prova ut en ny. Den nya är lite större och fungerar bra utomhus också.

Joggingbyxor, joggingbyxor, joggingbyxor....
Den gamla matstolen från hjälpmedelscentralen har kommit fram igen men Elliot gillar rullstolen bättre.

Inga kommentarer: