torsdag 8 januari 2009

Inskolning dag 2

Idag var det en tuff liten kille som kröp in i kapprummet på dagis. Pappa var med oss en stund och Elliot hade massor som han ville visa för honom. Flera barn från den andra avdelningen var inne hos oss och lekte men Elliot var faktiskt riktigt tuff. Mest leker han med fröknarna men om någon annan vill bygga med Duplo så får dom också vara med.

På samlingen idag hoppade dom över gitarren men Elliot var inte riktigt förtjust ändå. När dom andra barnen satt stilla i ringen så kröp han runt och petade på dom.
Fröken försökte sätta upp bilder på en tavla över vad som skulle hända under dagen, men dom plockade Elliot ner igen samtidigt som han slet loss alla magneterna och kastade iväg.
Dom har inte haft så små barn på länge och det märks, det blir en del som måste flyttas och ändras när Elliot kommer :)

Vid samlingen så äter barnen frukt, alla utom Elliot, han kastar frukt (!).
Han har fått en skål med äppletärningar att plocka med men fröknarna ska kolla om det finns banan imorgon istället. Jag fasar för när vi ska stanna och äta.....!

Varje gång han busar och gör något som man "inte får" så får han dom andra barnens uppmärksamhet så redan under andra dagen kan vi se tendenser på att han kommer bli "klassens" clown.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha ha ha...
Va kan man säga mer än de e ju helt underbart!!! :D
Vicki