onsdag 28 januari 2009

Fredsmäklare sökes

Ett litet inbördeskrig har brutit ut här hemma. Vi har en lång och låg tv-bänk utmed ena väggen. Egentligen är det två bänkar som tillsammans bildar en 3 meter lång hinderbana, om man heter Elliot.
Vi tycker det är väldigt positivt att han har blivit så smidig och att han tar sig över alla hinder hur enkelt som helst MEN vi vill inte ha honom på tv-bänken!! Det är ingen överdrift att vi plockar ner honom 20 gånger i timmen, kan man köpa tålamod på burk???

Bortsett från en rinnande näsa så visar han tydliga tecken på att han har frisknat till.
Redan efter dagisinskolningen så tyckte jag att han hade fått ett helt annat tempo i kroppen. Han är ALDRIG still, han sover inte på dagen utan går direkt in i stadiet övertrött och ökar tempot ytterliggare lite. Om han får bestämma så skulle han sova middag mellan 16 och 18 och sen vara uppe till 22 istället. Vi kompromissar efter bästa förmåga just nu, men ingen av dom inblandade parterna vill ge upp sina krav.

1 kommentar:

Hannah sa...

Ha ha ha :-) Ja den där perioden kommer jag ihåg!! Vi hade oxå en lång tv-bänk i lägenheten som Elis hela tiden skulle upp och stå på :-)