måndag 13 oktober 2008

Europeiska donationsdagen

Den 18 oktober är det den Europeiska donationsdagen och Abbes pappa uppmanar sina läsare att sprida informationen. Läs hans inlägg här eller gå direkt till Donationsregistret och anmäl dig och din familj. Själv är jag redan anmäld men i år är det dags att anmäla resten av familjen också.

3 kommentarer:

Hannah sa...

Du skrev att Elliot och Vera delade rum en natt. Jag tyckte ju att jag kände igen honom och nu undrar jag om det va så att efter hans operation nere på 323:an va så himla hungrig och fick egentligen inte äta men efter mkt om och men (och mkt tok-snuttande på nappen som bara åkte ut) fick in en flaska välling till slut blev nöjd? Kan det ha varit så? För isf kommer jag mkt väl ihåg honom :-)

Prinsmamman sa...

Japp, det var han! Matvraket Elliot :) Vi bodde på Sälen och tillhörde det blåa köket men vi stannade bara i 10 dagar innan vi kunde åka hem igen. Vi har hälsat på Freja några gånger när vi haft återbesök i Gbg. När åkte ni hem?

Hannah sa...

Ha ha, kul med matglada ungar :-) Vi va där i tre veckor totalt och kom hem den 10:e Juni.Än så länge "bara" ett återbesök sen dess.Antar att det blir fler framöver..8