torsdag 7 augusti 2008

Fyra mot en

Elliot har sovit så dåligt på sista tiden, detta resulterar naturligtvis i att även vi andra sover dåligt. Skenan han har på natten har en längd på ca 35 cm och hans spjälsäng är 70 cm bred. Varje gång han vänder sig på natten drar han skenan i sängen, ofta vaknar vi av att han stuckit ut ena foten och fastnat mellan spjälorna. Situationen började bli väldigt påfrestande för Elliot, det är inte alltid lätt att somna om efter att trött och arg haft en närkamp med sin säng.

Vi tog upp problemet med hans ortoped och idag har vi varit i Göteborg för att göra nya avgjutningar. Denna gången skall vi prova 2 separata skenor.

Elliot var minst sagt förbannad när vi höll fast honom allt vad vi kunde. Trots att vi var fyra mot en som stred så vill jag nog påstå att han hade övertaget hela tiden.
Leksaker flög, kameran flög, armar och ben flaxade och alla var helt vita och kladdiga av gips innan det var färdigt. I bilen på vägen hem var Elliot på ett strålande humör. Det var tydligt att han var mycket nöjd med sin prestation.
På det stora hela gick det faktiskt ganska smidigt, nu måste vi tillbaka om 7-10 dagar och prova skenorna.

Ortopedtekniska ligger en bit ifrån Östra. Vi brukar ta en sväng till Östra och hämta ut reseersättning, äta lunch och hälsa på Freja innan vi åker hem. Missförstå mig inte, jag är överlycklig att Freja har fått åka hem men det blir så tomt för oss. Idag åkte vi direkt hem, reseersättningen kan vänta.

Hela förra sommaren och hösten när Elliot gipsades varje vecka så försökte vi göra Göteborgsresan lite roligare. Ibland gjorde vi IKEA ( inte gubbens favorit ), om grabbarna var med så kunde vi stanna på Toys r´us men nu dom senaste månaderna så har vi hälsat på Freja.

Nästa resa får vi nog ta ett stopp på IKEA, det är nog 3 veckor sen sist ;)
Eller kanske kinakrogen i Kungälv....


2 kommentarer:

aggebagge sa...

Visst kan dom hålla några vuxna sysselsatta. jag skulle sätta en ny tejp över ett ärr på Agnes nu ikväll och det var tillräckligt mycket för att jag skulle kämpa i 5 minuter.

Imsavimsa sa...

Oj, lillgubben vad han kämpade. Syns riktigt hur pest han tycker att det var. Tur att han snabbt blev glad igen.

Kram!