måndag 3 maj 2010

Inskrivningen klar

Medans jag varit i skolan och försökt att strukturera upp veckan så har Elliot varit i Göteborg på inskrivning med pappa och farfar. Vi har fått permis i natt men under kvällen så ska vi hinna med att packa och göra två duschar av Elliot. Imorgon ska han göra den tredje duschen och vi ska infinna oss på avd 327 :an kl 07,00. Vi behöver alltså ställa klockan på 04,00 och köra brorsorna till farmor och farfar redan ikväll för att vi ska hinna allt.

Det verkar bli en ganska omfattande operation på fötterna ändå, vi skulle beräkna 1,5-2 timmar per fot och räkna med att ligga kvar i Göteborg hela veckan. Elliot ska få ryggmärgsbedövning och av tidigare erfarenheter så vet vi att han brukar ha ganska ont när han vaknar.
Skit också!! Jag vill inte göra detta igen. Alla barnen känner att det är något på gång nu och trots att nerverna sitter på utsidan så försöker vi vuxna att bita ihop och låtsas att allt är som det ska.
Men det är det INTE!! Inget är som det ska!!! Varför ska Elliot behöva göra detta igen?? Nu måste det bli en ände på alla operationer!!!

3 kommentarer:

koppfnatt sa...

Hej!
Vad jag känner med er...
Det är svårt att måsta utsätta sina barn för ingrepp, när man vet vilken smärta det innebär.
Men det är tur att barn glömmer snabbt.
Tänker på er och lycka till.
Kram Åsa

Caroline sa...

Åhhh vad jobbigt vännen!! :-( Hoppas verkligen att han inte har ont! De måste väl ha bra smärtlindring till honom? Kräv det!
Ja varför? den frågan kommer varje dag... och vad finns det för svar?!
inget...som jag kommit fram till.
kram

Imsa sa...

Tänker på er och hoppas det går bra och detta blir den sista operationen på länge. Elliot är värd ett par fina fötter! Det kommer att kännas bättre när op är över och de värsta smärtorna lagt sig. Styrkekramar!