torsdag 6 maj 2010

Hemgång

Efter samtal med vår ortoped så kom vi fram till att blir omgipsning om tre veckor men då kommer det att ske under narkos. De sista gipsningarna har Elliot varit hysterisk när gipssågen kommit fram. Vi har stort förtroende för vår ortoped och efter 3 år, med 4 operationer, ca 35 gipsningar och minst 10 kontroller så känner vi att hon lyssnar på vad vi har att säga också.

Eftersom Elliot har en vana att krossa sina kalkgips så bad vi om lite plastförstärkning innan vi åkte hem. Det blev blåa gips den här gången och Elliot var nöjd med det, bara han fick åka därifrån. Med alla intyg och mediciner i handen skyndade vi oss ut från avdelningen. Jag skulle tro att de tyckte att det var lika skönt att bli av med oss som vi tyckte det vara att få åka därifrån.

Nu har den skrikiga, bestämda lilla mannen åkt hem och lugnet har åter lagt sig på avdelningen.

3 kommentarer:

Caroline sa...

Hej!
Vad skönt att ni fått åka hem nu då! Hoppas det går bättre hemma, att han är mer nöjd och inte har för ont eller att det kliar.
kram till dig!!

koppfnatt sa...

Hej !
Härligt att höra att ni fått åka hem, men jag förstår om du är trött, för du verkar inte ha sovit så mycket den senaste tiden.
Nu hoppas jag på en god natt för er alla.
Kram Åsa

Carro sa...

Hoppas allt lugna ner sig m kliandet när ni kom hem.Vilken liten kämpe ni har,blir helt tårögd när jag läste att han parkerade utanför hissarna,lillgubben...
Och vilka föräldrar ni är sen oxå...hoppas ni får ro att vila ut och komma ikapp!!Kramar!