fredag 16 april 2010

Rundgång

Efter begravningen när vi började slappna av lite så kom halsont och hosta och slog omkull hela familjen. Elliot har haft feber och förkylning till och från i över en månad och han har inte riktigt varit sig själv.
På påskafton slog magsjukan till och under en och en halv vecka avlöste vi varandra, alla utom Elliot(!). Nu har vi återhämtat oss och Storprinsen var äntligen tillbaka i skolan idag.
Dagis har meddelat att vattenkoppor går på avdelningen och igår kom Elliots feber tillbaka. Han har börjat få några prickar men det är för tidigt ännu att säga vad det är, vi har misstänkt vattenkoppor förr när det istället har varit tredagarsfeber. Så vi får så snällt vänta och se vad som händer under de närmaste dagarna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lisa o Ville har haft vatttenkoppoe nu i mars! jag har väntat i 8 år på att Lisa skall få det, hon har varit utsatt för smitta ngr gånger. Den som smittade henne till slut var Lillebror!!
Elliot är ju känsligare vid sjukdom har jag förstått, hoppas ej blir för dålig. Skönt att han slapp magsjukan ialla fall!
Kram på er!!

// Anette

Prinsmamman sa...

Hej tjejen!
Än så länge så verkar det mer som om det är värmeutslag eller tredagars feber som han har. Vi är jätteoroliga för att det ska vara vattenkoppor men han måste ju ha det någon gång. Jag pratade lite med vår sköterska igår och om det blir vattenkoppor så måste vi vara extra lyhörda med lillfisen.
Nästa vecka ska vi äntligen sätta drag på bilen så nu planerar vi semestern för fullt, har du några bra förslag så är vi tacksamma.
Kram kram!