lördag 24 april 2010

Fotoperation nr 4, försök 3

3 maj är det dags för inskrivning på Östra för fotoperation.
När vi pratade med vår ortoped så förstod hon vår oro kring Elliots fötter och vi diskuterade en hel del fram och tillbaka. Hon trodde inte att gipsningarna har varit i onödan ifall vi inte genomförde operationen nu men hon tror att hon kommer att göra en mindre operation nu än vad hon funderat på innan. Det största problemet är att hon inte vet vad hon ska hitta när hon öppnar foten. Hur väl hon än planerat operationen så kan hon bli tvungen att ta ett nytt beslut vid operationsbordet. Hur som helst så kom vi fram till att vi genomför operationen nu. Elliot får fira sin 3-årsdag utan gips och om allt går som planerat så blir han avgipsad före midsommar igen. Nu håller vi tummarna för att vi kan hålla oss till den här planen. Förhoppningsvis så blir det inte jättevarmt för honom med gipset och han hinner ändå att bada en hel del i sommar. Med lite tur så kanske han vill börja gåträna också innan sommaren är slut.

2 kommentarer:

koppfnatt sa...

Hejsan !
Inget roligt att inte få klara besked, men ni gör nog rätt som gör den direkt, och inte väntar.
Som jag förstår är han väl ganska van att vara gipsad.
Ska hålla tummarna att allt går bra.
Här flyter allt på, Lovisa hon har varit lite hängig, hoppas hon inte får mer feber igen. Vi håller på med nedtrappning av kortisonet.
Kram Åsa

Caroline sa...

Hej!
Tack för din kommentar i min blogg. Jag har ej vart här innan men ska helt kalrt läsa in mig inom kort- inte just i kväll dock måste sova. Är helt slut efter denna 3 v-sjukan!
Lycka till med op. Ja jag hoppas o ber att vi slipper se drottning sivlia efter morgondagen, under hela våren!
kram!!