onsdag 29 april 2009

Födelsedag

Innan vi lämnade barnmottagningen så fick Elliot en nalle i present från sköterskorna. Jag hade också packat ner ett paket åt honom så vi gjorde det bästa vi kunde för att fira hans 2-årsdag på vårt isoleringsrum.

Även under tisdagen så fortsatte Elliots feber att komma och gå och sänkan var fortfarande lika hög så läkarna bestämde att vi skulle gå på en extra öronkontroll med honom. Inte heller där kunde man se något annorlunda.
Eftersom vi tyckte att hans allmäntillstånd har varit ganska bra och det trots allt var hans födelsedag så gick läkaren med på att ge oss permission över natten, bara vi ringde och avrapporterade under morgondagen.

Natten har varit lugn och bara det att han fick komma hem gjorde honom så mycket piggare.
Nu hoppas vi på att vi blir utskrivna före helgen.

3 kommentarer:

agnespappa sa...

Grattis till Elliot. Hoppas nu bara han blir frisk fort.
Kram från oss

Imsavimsa sa...

Grattis i efterskott till 2-åringen! Trist att behöva vara på isoleringen den dagen, hoppas han kryar på sig.

Har dom pratat nåt om gammaglobulin med er? Som du vet har ju Victor immunbrist och det är väl vanligt vid 22q11 också och jag kommer inte ihåg om Elliot har nån diagnos ännu för det. Kram!

Prinsmamman sa...

agnespappa och Imsavimsa:
Elliot bugar och tackar!! =)

Imsavimsa: vi har inte hört något om det ännu. Han svarde ju inte på Prevenar vaccinet så nu ska han få pneumo24 (?) och sen ska han testas på antikroppar igen. Vi tycker ju att han blivit betydligt motståndskraftigare efter hjärtoperationen.Kram