tisdag 29 juli 2008

Återbesök i Göteborg

Igår var vi i Göteborg med grabbarna. Först skulle Elliots fötter röntgas och sedan skulle vi till ortopedmottagningen. Eftersom Elliot försöker resa sig nu så börjar det bli bråttom med hans fotoperation. Tidigast i oktober kunde vi få tid men vi skrev även på en blankett om att vi var villiga att komma in med en dags notis vid återbud.

Elliot sover så dåligt med skenan nuförtiden, han får inte plats att vända sig i sängen längre. Nästa vecka ska vår ortpedtekniker komma tillbaks från semestern, då ska vi diskutera alternativ till skenan.

Efter läkarbesöket var vi inbjudna på lunch av Frejas föräldrar. Så fort vi kom till Ronalds träffade storprinsen en kompis som han har MSN kontakt med regelbundet, måste få säga att jag är imponerad av hur dom håller kontakten med varann.
Efter en god lunch tog vi en snabb sväng till 323:an och sa hej till Freja.

Nästa gång vi kommer att skrivas in för operation så kommer Freja att vara hemma. Helt underbart för dom förstås men tänk vad tomt det kommer bli för oss....
Vi får väl åka lite längre för att träffa henne i framtiden ;)

2 kommentarer:

Josefine sa...

JAg är så lycklig!!!

Anonym sa...

Det var kul att ses en snabbis!Vart ju lite mycke just då, när mina efterlängtade grabbar kom efter en vecka borta fr mamma o pappa o lilla syster, så man vart lite uppslukad av dem. Annars hade jag jätte gärna bubblat mer :)
Lycka till m tecknandet,Agnes säger napp,sova,bada på tecken. Det e hur coolt som helst :)
/Agnes mamma