söndag 14 februari 2010

Kvalitet

Av alla gamla leksaker som storebröderna har så är det få som håller någon större kvalitet. Men det finns faktiskt några som utmärker sig; DUPLO, BRIOTÅG och FLEXI TRAX.
Nu när Elliot sitter på golvet och leker igen så har det kommit fram en hel del gamla och nya leksaker. När Elliot skulle lära sig att stå upp så byggde vi en bänk där vi limmade fast en briotågbana på locket. Jag limmade fast hus och målade blommor och Elliot älskade att jaga tåget runt, runt. Trälimmet jag använde sitter som berget och delarna är helt omöjliga att ta bort så nu när vi inte använder bänken mer så har vi färdigbyggd tågbana som står redo att användas.

I dagsläget så är det flexi trax som upptar intresset. Bröderna har samlat på sig gruvbana, byggarbetsplatsbana, dinosauriebana och en basic bana så det var en stor sopsäck som plockades ner från vinden igår. Det byggs broar, korsningar, svängdörrar, fällor och färgglada kurvor i hela vardagsrummet. Varje gång bilar spårar ur så skäller Elliot på bröderna och när bilarna klarar alla banans svårigheter så tjuter han av skratt.

Hoppas att han kommer bli en legokille när han blir äldre för vi har två pojkrum fullproppade med legobitar, en del av dom kommer faktiskt ifrån Prinspappan. Det är kvalitet det!

1 kommentar:

sneki sa...

Hoppas du haft en bra dag! :)