måndag 31 augusti 2009

Nervös!!

Imorgon börjar det, mitt nya liv som student!
Jag har försökt att förbereda mig på alla sätt jag kan men verkligheten är ju den att jag har inte pluggat på 17 år (!). Några småkurser på komvux mellan graviditeterna bara men dom krävde inte särskilt mycket engagemang, bara närvaro. Nu måste jag börja prestera!

På väggen i hallen hänger en kalender där allt som ska göras under veckan står skrivet. Alla i familjen har olika scheman; skola, dagis, fritids, fotboll, jobb, utflykter mm. Denna veckan har vi föräldramöte i skolan, familjedag på dagis, utvecklingssamtal, fotbollsträning, skolan ska på utflykt och matsäckar ska packas med, teckenkursen startar för killarna och taxiförbindelserna ska fungera och så dom vanliga läxorna och gympapåsarna förstås.
Jag brukar vara spindeln i nätet när det gäller planeringen men nu gäller det att delegera för att vardagen ska fungera. Släppa kontrollen lite och låta killarna ta mer ansvar.
Nä, det är kanske bästa att stanna hemma imorgon...

4 kommentarer:

Nathalie o Theo sa...

Lycka till i skolan=) Kommer att gå bra. Ska ni oxå till Ronald på 10-års kalaset?

Kram Nathalie o Theo

Prinsmamman sa...

Hejsan!
Nej, vi är inte bjudna =(
Vi har bara bott där två kortisvisiter ( max 10 dgr ) det är nog bara långtidare som blir inbjudna skulle jag tro. Freja och co ska dit.

Kram

Honungspojkens mamma sa...

Hej!

Oj vad spännande att det börjar nu! Men jag förstår att det kan bli tufft med alla scheman att matcha...

Sen måste jag bara berätta att min man kom hem med en liknande present till mig igår (jag frågade om han hade sett den hos dig, men det hade han inte...) Den är från Designtorget, men den verkade inte ha det där coola materialet som fryser i rumstemperatur, så jag får se om jag byter eller nöjer mig ;o)

Lycka till imorgon!
KRAM

Freja sa...

hej!

Lycka till, hoppas fröken är snäll mot dig! Det är nästan så en annan blir lite sugen också!

kram kram