onsdag 26 augusti 2009

Gummistövlar??

Nu börjar det lätta lite på dagis för Elliot. Han är inte lika noga med att jag ska stanna kvar en stund utan börjar springa runt och kolla läget när vi kommer. Det är fortfarande viktigt att vinka när jag åker men nu kan jag iallafall lämna honom utan den där klumpen i magen.

Ett problem som vi haft ett tag är gummistövlar.
Det finns inga ortopediska alternativ som passar honom. Tjocka fodrade vinterstövlar står ju emot vattnet ganska bra men det vill vi ju inte ta på honom nu.
Skor överhuvudtaget är ju ett problem, sandaler finns bruna, vi har haft 3 likadan nu. Tennisskor finns svarta eller vita och vi har provat båda nu. Vinterkängor finns bara ett alternativ.
Naturlitvis så finns det flera ortopediska skor att välja mellan men nu har ju Elliot storlek 19 på fötterna och det begränsar urvalet drastiskt.

Vi kan väl knappast vara ensamma om de här problemen?!?

4 kommentarer:

Nathalie sa...

hejsan.

Jag ska hämta Theo "skor" nu på fredag. Va i Ua i somras hos Mikael och provade ut gympa skor och sandaler. Han har oxå storlek 19. Håller med om att dom inte var allt för snygga. Men Mikael sa att jag skulle bli nöjdare ner jag ¨får se dom "live". Hoppas allt e bra med er.

Kram Nathalie och Theo

Prinsmamman sa...

Hej Nathalie och Theo!

Allt är bara bra med oss. Vad kul att äntligen få skor =)
Vi kanske skulle försöka oss på en "klumpfotsträff" någon gång. Det hade varit kul att träffa några andra små kämpar på riktigt.

Kram

Anonym sa...

Skönt att Elliot trivs på dagis!
Vi börjar inskolning nästa tisdag, lite nervös... Fast man kan ju tycka att jag borde vara van :)

Jobbigt med skor. Klart man vill att skor skall vara fina med!

Ha det gott!!

// Anette

Nathalie o Theo sa...

hej. ja, det kan vi allt ta och göra. Är i Uaväldigt ofta, har bara 45-50 minuter dit. Kram Nathalie o Theo