tisdag 29 december 2009

Handikappsvänligt??

Vi har bokat biljetter till Alvin och gänget 2 tills imorgon. Killarna har verkligen sett fram emot detta för den här gången skulle vi gå med min bror och hans ledsagare. Vi har inte varit på bio allihop förut så imorgon skulle det bli extra spännande.

För en stund sedan ringde en mycket upprörd ledsagare till mig. Hon hade åkt till stan för att lösa ut de bokade biljetterna och fick veta att den trasiga handikappshissen som skulle vara lagad idag fortfarande inte fungerade.

Man önskar ju att någon kunde ringt och meddelat detta eftersom man lämnar telefonnummer vid bokningstillfället och hon specifikt hade bokat rullstolsplats.

Nu har vi bokat in en fika här hemma istället och det ska bli väldigt kul att se hur Elliot reagerar på min brors stora rullstol och vad han i sin tur tycker om "Rally-Kalle" och hans lilla rullstol.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, ibland undrar man!
Ha en bra dag och GOTT NYTT ÅR till er alla!
Vad duktig Elliot är på att köra sin "rulle", han är ju inte så gammal och redan snappat upp det så!! När skall han in på op?

Kram från Småland / Anette

Prinsmamman sa...

Hej Anette!
Har ni blivit friska nu? Klarade killarna sig? Vi har inte fått någon operationstid än men preliminärt ska det bli i januari. Första budet var november så vi går bara och väntar just nu. Gott Nytt År och hälsa till allihopa!!

kram

Anonym sa...

Denna magsjuka bet ej på grabbarna! Fast vi var av 16 st som var samlade på julafton har vi varit 13 sjuka......

Toni Loves (a lot) sa...

Men vilken charmig blogg, hit återvänder jag med säkerhet :D
Ha en skön vecka :D