fredag 6 november 2009

Liten update

Efter en veckostart med tapetsering, hemtenta, inställda läkarbesök och en febrig Elliot så lyckades vi ta oss till Östra och ortopeden på onsdagen. I väntrummet träffade vi en familj med en liten flicka som hade klumpfot. Vi hann inte prata så mycket men dom kände igen Elliot från bloggen. Om du läser detta; Jag hoppas att de går bra för er lilla flicka och att vi får chansen att prata mer i framtiden.

Annars gick väl besöket som väntat...
För att citera Elliots ortoped, -"Ja, fötterna är ju katastrof."
Vi fick en akutremiss till röntgen och nya skenor behövde gjutas så vårt 15 minutersbesök blev till 4 timmar. Operation kommer troligtvis att bli på båda fötterna i januari.

Elliot var helt feberfri onsdag, torsdag men nu har han kommit hem efter en heldag hos farmor och febern börjar smyga sig på igen. Jag vet inte vad det är för något som spökar men jag hoppas det går över fort för på måndag är det dags för vaccindos nr 2.

3 kommentarer:

Malin_jn sa...

Hejsan! Så det gick inget vidare för er på ortopeden i onsdags? Det är jag med lilla flickan som också var där samma dag. Vi slipper nog gipset nästa vecka om allt år som det ska. Så ni ska börja om med skorna? Vi heter förresten Malin, Henrik och Ellen.
Höres/ Malin

Prinsmamman sa...

Hej Malin!
Vad skönt att bli av med gipset =)
För Elliot så blir det en ganska omfattande operation denna gången. Vi vet inte om det blir en fot eller båda, A-C ville ha lite tid på sig att fundera, det var därför det blev så bråttom med röntgen. Elliot har alltid ortopediska skor och eftersom han går så fungerar inte Dennis Brown skorna längre ( det har det aldrig gjort för honom, de har gjutit specialskor för honom hela tiden). Nu ska vi träffa arbetsterapeut och prova ut en rullstol inför nästa operation. Vi får se vad Elliot säger om det :? / kram

Malin_jn sa...

Hejsan!
blir det inte svårt att ha honom sittandes i rullstol? han såg ut att vara en livlig liten kille? Låter även jobbigt med operationer, vet de om fötterna blir bra efteråt eller kan de inte lämna några garantier?
Kram Malin