måndag 16 november 2009

Biverkningar??

Vi förstår inte riktigt vad som varit fel med Mellanprinsen. Först kräktes han natten till fredag och när han vaknade på morgonen så mådde han toppen men fick ändå stanna hemma i två dagar så vi var helt säkra på att han inte skulle smitta någon. Natten till söndag så kräktes han en gång till, inte heller nu mådde han dåligt när han vaknade. Samma visa inatt igen. Han vet knappt om att han varit dålig, han går upp och kräks mitt i natten och sen mår han bra igen.
Han fick vaccination nummer två för en vecka sedan, kan detta vara någon konstig reaktion på sprutan? Det känns ju inte som någon vanlig magsjuka.

3 kommentarer:

Tokiga jag sa...

hej! jag följer din blogg har en pojke som kallas bibbo född 09 med klumpfot på HÖ. en fråga: hur kommer de sig att din pojkes fötter fortfarandes är så snea på filmen?

Prinsmamman sa...

Hej "Tokiga jag"!

Hoppas det går bra med Bibbos fot.
Elliots fötter är jättekrångliga!! Han var gipsad i 7 1/2 månad, har gjort 3 hälsensoperationer och flyttat lite på benbitar i vänsterfoten. Nästa operation kommer senor att flyttas från insidan foten till utsidan och tvärtom. Förhoppningsvis så kommer han att kunna sätta ned fotsulan lite bättre då och vridningen kanske blir bättre.
Vi är inte så oroliga för fötterna, han har många operationer som väntar men vi har träffat familjer som gjort lika många operationer på hjärtat och det har gett oss lite perspektiv på situationen. Så länge fötterna inte hindrar honom eller han har ont så försöker vi att tänka positivt. Men visst är det tufft med alla sövningar och sjukhusvistelser.
Kram

Tokiga jag sa...

jag hejjar massor på er och fortsätter följa din blogg!