måndag 16 februari 2009

Sportlov

Efter en lugn natt mellan fredag och lördag så beslutade vi oss för att gå ett dubbelt 40-års kalas. Kalaset har varit i farozonen sen kruppen gjorde sig påmind men vi bestämdes oss för att vi skulle gå, i värsta fall fick vi avbryta kvällen .

Prinsarna kördes hem till farmor och farfar där dom hade en mysig lördag med melodifestivalen. Vi plockade fram partyhumöret och fick en jättetrevlig kväll med våra vänner.

Elliot hade sovit utan problem hela natten som han alltid brukar göra när han inte är hemma.
Dom stora prinsarna ska åka med farmor och farfar till Kiel nu när det är sportlov så dom kommer inte hem förrän på tisdag igen. Mellanprinsen ringde igår kväll och berättade att dom var i baren och tog en drink medans dom väntade på att affärerna och spelautomaterna skulle öppna. Barnen älskar när dom får åka med på dom här båtresorna men jag tycker att det är fruktansvärt, jag är inte lugn förrän alla är hemma igen.

Denna veckan jobbar jag bara torsdag och fredag så idag börjar sportlovet för oss men det känns konstigt att inte ha alla barnen hemma. Hoppas bara att snön får ligga kvar så vi kan åka pulka och bygga snölyktor när grabbarna kommer hem imorron.