fredag 13 februari 2009

Besöksdag

Idag har vi haft välkommna avbrott här hemma.
Först kom farmor och farfar och hälsade på och när Elliot äntligen somnade så kom morfar och han fru på besök. Dagen har flytit på riktigt bra även om Lillprinsen har varit väldigt förkyld och hostig.

Aptiten är fortfarande som bortblåst på honom, idag har vi försökt med;
Proviva, Festis, Chokladrån, Mannafrutti, Jordgubbskräm, Smörgåsrån, Mariekex, Örtagårdsgryta och Ananasgröt. Alla hans favoriter men han ratade ALLT, det enda han tog var en halv burk Ananasgröt.
-"Nä, tar han inte det här så ringer jag till doktorn", sa jag till farmor när jag tog fram en chokladbit. Jag behövde inte ringa, chokladen gick ner utan problem. Alltid något.

Maken har inte sovit så värst mycket inatt, den stackarn har suttit i soffan med Elliot i knät när kruppen attackerade igen. Själv sov jag riktigt hårt men tröttheten tog väl ut sin rätt antar jag .Om kommande natt blir sömnlös så blir det min tur att vara vaken. Vi får sova i skift helt enkelt.
En snorig liten trollunge som ligger nedbäddad i soffan och tittar på när Storprinsen spelar Indian Jones Wii.

5 kommentarer:

Paula sa...

Åhh gullunge...
Det låter som han mår riktigt dåligt. :-( Stackars lille killen.

Hannah sa...

Så söt han är!!!

Choklad är ju bättre än inget.

Hoppas det ger sig snart!!

Kram..

Freja sa...

lilla vännen.. pussa han från oss! Ska ni till Grötö??

Imsavimsa sa...

Har ni nån bra medicin? Bricanyl eller SirEphedrin brukar hjälpa om man ger det precis innan sovdags. Med en spruta snabbt in innanför kinden och sen håller man ihop läpparna lite lätt.

Våra kruppisar (storasyster och storebror) slutade kruppa först vid 5-6 år, men det är väl ingen tröst. Dom får fortfarande kruppliknande hosta men det blir inte värre än så.

Prinsmamman sa...

Hej alla goa vänner,

Paula; skönt att lillan mår bättre!

Hannah; nöden har ingen lag eller hur ;)

Freja; vi har inte anmält oss än, har ni? Vi har fortfarande lite tid på oss väl?

Imsavimsa; vi har Singulair, Airomir och Pulmicort,(om det blir akut så har vi Betapred) mot kruppen. Ibland hjälper dom, ibland inte men vi har inte behövt åka in dom senaste gångerna. Storprinsen har haft krupp upp till 7 år och honom fick vi alltid åka in med.

KRAM ALLIHOPA!!