tisdag 2 september 2008

Snart kommer Babblarna :)

Äntligen har jag beställt Babblarna-paketet till Elliot. Fyra stycken böcker med memospel, Babblarna figurerna, plansch, ryggsäck mm. Nu ska vi äntligen börja träna tecken ordentligt. Babblarna ligger helt på min nivå och jag tror Elliot kommer älska dom. Idag har han kollat på deras musikvideo minst 10 gånger.Mina stora prinsar blir hämtade med taxi efter skolan imorgon, nu börjar deras teckenlektioner. Jag är så glad över att skolan tänkte på oss och informerade att dom kunde få utökad studiekurs och läsa tecken. Berättade detta för lopgopeden på habiliteringen och hon hade inte hört någon annan som fått det.

När dom kommer hem imorgon så får dom hålla lektion för mig och pappa, det här kommer att bli nyttigt för hela familjen :)

4 kommentarer:

Freja sa...

JAg säger bara - SVERIGE är fantastiskt!

Tack för tipset med kil och matta - är det sjukgymnast eller? Vi ska prata med dem i morgon.

ha det gott

Therese sa...

Hej Igen!! Redan här o kikar igen=) Ja de är ju viktigt att alla i familjen kan prata me lillprinsen.. Hoppas nu att ni får en skön höst me friska barn. Kommer kika in här ofta=) Jag har oxå en blogg du får gärna kika in hos mig. ahsfamily.blogg.se
Kramis

Imsavimsa sa...

Babblarna är toppen! Vi har också köpt en del babblar-material. Fast mest poppis här hemma är nog Hopp-hatten och Sång-hatten som är DVD med rörelser och teckensång. Lillplutten sitter storögt och tittar och tecknar till filmerna, det är såå gulligt!

Sofia sa...

Sång-hatten och Hopphatten går varma här med!

Edwin klappar och stampar och tecknar :).

Vissa avsnitt gillar han dock _inte_ och skakar på huvudet tills rätt avsnitt kommer upp på skärmen...

Kram!