torsdag 24 juni 2010

Mellanprinsens fiskeresa

Mellanprinsen har svävat på moln efter sin Norgeresa. Äntligen räknas han till "de stora" killarna. Här kommer några bilder på storfiskaren.


onsdag 23 juni 2010

Bada bada bada

Elliot är jättelycklig över att vara av med gipsen. Dagis har bett om fler extra ombyten för Elliot är högt och lågt. Istället för att bara få titta på när de andra leker i sandlådan eller har vattenlek så är han i allra högsta grad delaktig nu. Aptiten som det varit lite si och så med har kommit tillbaka med råge.

Men... han har inte börjat gå ännu.
Han står upp, han stöttar på fötterna och han tar några trevande steg men han vågar inte ge sig iväg ännu. Han går planare på fötterna men han vinklar tårna inåt väldigt mycket. Det kanske har att göra med att senor har flyttats i fötterna, vi får ge det lite tid innan vi vågar dra någon slutsats.

Och det är klart, så länge han inte vill göra något annat än att sitta och gräva eller bada så blir det inte särskilt mycket gåträning heller.

torsdag 17 juni 2010

Äntligen!!!

Nu sticker vi till Göteborg och tar bort gipsen för sista gången!
Detta tänker vi fira genom att laddas upp med massa nya badleksaker till husvagnen och Elliot har planerat länge för duschen han ska ta så fort gipsen försvunnit.
Nu kan sommarlovet äntligen börja på riktigt, med massa sol och bad!!!

söndag 13 juni 2010

Förväntningar

Tidigt imorse packade en förväntansfull Mellanprins in sina väskor i morfars bil. I 35 dagar har han räknat ned inför denna dagen, dagen när han skulle få åka på den stora fiskeresan.

Tillsammans med pappa, morfar och farfar har han nu checkat in i en hytta intill älven i Hemsedal. Han har drömt, fantiserat och längtat efter att få följa med "dom vuxna" på en fiskeresa länge och nu när han är 9 år så är det äntligen hans tur. 5 dagar med bara killar och bara fiske.

Åh, vad jag hoppas att allt lever upp till hans förväntningar, och fy vad mycket vi saknar dom redan.

tisdag 8 juni 2010

Förlåt mig!

Förlåt! Jag vet precis hur det är när någon försvinner ifrån bloggen ett tag, man blir orolig att något skulle ha hänt. Jag har fått pikar, samtal och mail om att det är dags att uppdatera om Elliots fötter så här kommer en liten reseme´.

Vi kom till Göteborg klockan 7,00 för att förbereda Elliot inför narkosen, 7,45 skulle vi vara på plats på operation.

Efter förra sövningen som gjordes i operationssalen med mig, starka operationslampor och fem grönklädda människor i rummet så hade vi begärt att han skulle få sövas i väntrummet den här gången.
Innan han sövdes så kontrollerade ortopeden att gipstekniker och ortopedtekniker var på plats för tanken var att de skulle slippa intubera honom och bara söva honom en kort stund med mask.
8,30 lämnade vi en sovande liten kille och gick ner till cafeterian för vårt morgonkaffe. När klockan var 9,30 så sprang "vår" gipstekniker förbi och sa att det var färdigt, Elliot var på uppvaket redan. 10,30 var vi tillbaka på avdelningen och före 12 var vi utskrivna igen.
Egentligen skulle vi stannat kvar för lunch men Elliot är numera känd som "killen som inte vill vara här" på avdelningen så vi fick stanna på IKEA och äta lunch på hemvägen istället.

Dagen gick verkligen som på räls, fötterna såg bra ut, så bra dom kan se ut iallafall, nya nattskenor gjöts och Elliot fick nya korta, GULA (det var viktigt) gips som han har börjat gå lite på nu. Nästa besök blir den 17 juni och då ska han förhoppningsfri bli helt gipsfri sen.

Sista tiden har jag har haft fullt upp med att varva snoriga barn med min sista juridiktenta men nu är jag äntligen klar!!! Det är helt ofattbart hur snabbt det här första året har gått.
Jag precis påbörjat en sommarkurs på halvtid som jag ska varva med sommarlov och genom att spendera så mycket tid som möjligt i husvagnen med barnen, OM nu bara bredbandet fungerar som det ska...

Nu ska jag ska varva ner och sätta mig och läsa om allt som hänt i bloggvärlden medans jag har varit borta.